Акрилен Маркер Posca PC-1MR 0.7мм – Metallic Pink

4,40 лв.

Със своя изключително фин калибриран връх, опръстен в метал, PC-1MR притежава всички качества на маркер с боя – под формата на химикалка!

Безплатна доставка за поръчки над 70лв.

  • 15 дни връщане на стока
Гарантирана безопаснот на поръчките

УНИКАЛЕН

Връзката между художника и творбата

Гамата POSCA включва не по-малко от осем размера и пет различни форми на върха. Изработени от акрил или пластмаса, всички те са изключително издръжливи и идеално пригодени за съответните им приложения.
Много високото качество на използваните материали гарантира ход, който винаги е идеално гладък. Линията е редовна, рисуването е уникално и удоволствието от създаването с POSCA е несравнимо.

МЕХАНИЗЪМ – КЛАПАН

POSCA оживява! 

Клапанен механизъм, който гарантира перфектно уплътнение на маркера и запазва боята с течение на времето. Същият механизъм се използва за подготовка на POSCA за употреба и за повторно насищане на върха толкова често, колкото е необходимо по време на рисуването.

БОЯ

Сърцето на POSCA!

Много богата на пигменти, POSCA боята осигурява резултати с несравнима плътност.
Неговата уникална формула на водна основа осигурява ярки, матови, непрозрачни цветове, които издържат на времето. Няма мирис.

ТОПКАТА

Звуковият подпис на POSCA!

За да се осигури постоянна текстура от началото до края, вътре в маркера се поставя малко топче, за да се смесят съставките на боята POSCA.
Просто разклатете енергично маркера (с поставена капачка) и ще чуете характерното му, търсено щракане!

ТЯЛОТО

Емблематичен дизайн

От близо или далеч POSCA се разпознава незабавно. Неговото дълбоко черно тяло, петте цветни букви на логото му (три основни и една вторична) и подписът на UNI са неподражаеми. С различен размер в зависимост от върха на маркера, формата на тялото позволява лесен и удобен захват.

КАПАЧКАТА

Експлозия от цветове!

Запечатаната капачка осигурява дълъг живот на маркера. Удобно, цветът му (или цветът на джоба, в зависимост от модела) показва цвета на боята. Шапките на шепа маркери POSCA на масата са визуално удоволствие и обещание за изключително цветно творение!

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.