Маслена боя Маестро Пан 45мл – 223 Кобалтова синя светла

3,90 лв.

Маслената боя представлява съхливо масло, смесено с различни пигменти и пълнители.
С нея може да се рисува върху плат, дърво, камък, метал, като при всички видове повърхности препоръчваме нанасянето на грунд.

Безплатна доставка за поръчки над 70лв.

  • 15 дни връщане на стока
Гарантирана безопаснот на поръчките

Маслената боя Маестро Пан в цвета 223 Кобалтова синя светла е изключително качествена боя, предназначена за художествена употреба. Тази боя предлага наситен и живописен оттенък на кобалтова синя светла, която създава красиви и изразителни ефекти върху платно.

Формулата на Маестро Пан осигурява гладко и лесно нанасяне на боята, като същевременно запазва яркостта и наситеността й след изсъхване. Тя предлага отлична покривност и стабилност на цвета, което позволява на художника да работи с увереност и прецизност.

Тази маслена боя е произведена с висококачествени пигменти и растително базирано масло, което гарантира дълготрайна якост и стабилност на цвета. Боята е лесна за смесване и създаване на нови нюанси и тонове, което дава възможност за максимална творческа свобода.

Маслената боя Маестро Пан в цвета 223 Кобалтова синя светла е идеална за рисуване на пейзажи, небета, морски сцени и други мотиви, където синият цвят е от съществено значение. Тя е незаменима за професионални художници, студенти и всеки, който цени качеството и изразителността на маслени бои.

Създайте великолепни произведения на изкуството с маслената боя Маестро Пан в цвета 223 Кобалтова синя светла и се насладете на нейната богата палитра и възможности за изразяване.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.