Буков студиен статив Vesta – Royal Talens

382,96 лв.

Безплатна доставка до офис на Еконт и Спиди за поръчки над 70лв.

  • Преглед на пратката преди заплащане
Гарантирана безопасност на поръчките

Веста представлява изключително стабилен и масивен статив за рисуване, създаден специално за студийни условия. Този статив е разработен с цел закрепване на платна и плоскости с височина до 142 cm, като предоставя надеждна и устойчива поддръжка за изкуственият процес.

Със своите внушителни 10,2 kg тегло и компактни размери от 59 х 59 cm, Веста предлага комбинация от стабилност и маневреност. Той се състои от Т-образна носеща част, която е монтирана на метална релса с различни степени на фиксиране. Този дизайн осигурява необходимата поддръжка и възможност за настройка, което прави статива идеален за разнообразни изкуствени техники и стилове.

Използването на Веста е удоволствие за художника, тъй като всички стандартни и 3D платна могат да бъдат лесно закрепени с помощта на затягащия плъзгач в горната част на статива. След това ъгълът, под който са поставени платната, може да бъде регулиран по индивидуалните предпочитания на художника с помощта на винтовете, разположени от двете страни на статива.

Изработен от висококачествена букова дървесина, облечена с импрегнирано маслено покритие, Веста предлага не само издръжливост, но и естетична привлекателност. Този статив може да бъде разпънат до височина от 260 cm, предоставяйки голямо пространство и свобода за художника при работа. Веста е надежден партньор в студията, който съчетава функционалност и изящество, с което да вдъхновява и поддържа творческия процес.“

Бранд

Talens

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.